Hieronder diverse ervaringen van cliënten die onder bewind staan of hebben gestaan en/of opgetekend samen met hun begeleider.

 

April 2022

 

 

 

Ik voel mij prettig onder jouw bewindvoering. Het heeft mijn leven niet echt veranderd, omdat ik het niet echt anders ken. Het maakt het leven voor mij wel makkelijker. Ik heb namelijk nooit geleerd hoe je met geld om moet gaan en hoe ik de bankzaken moet regelen. Ik ben door jouw hulp niet in de problemen of in de schulden geraakt. Ik moet mijn slaap dus niet laten om aan al deze dingen te denken. Ik heb op deze manier geen zorgen, jij regelt alles goed. Als jij er niet was en ik niet onder bewind stond, weet ik niet wat ik had moeten doen en had ik mss wel schulden. Het fijne aan jou vind ik dat je geweldig werk doet, jij hebt echt aandacht voor de mensen. Je komt persoonlijk langs en we doen wel eens een uitstap. Mijn pber en ik zijn echt blij met jou, jij hebt ook voor de mensen achter de problemen en dat geeft mij RUST.

Groetjes SB

Overijssel

 

April 2022

Beste Anne,

Ik ken je inmiddels vier jaar en ik ben enorm blij en tevreden over jou als mijn bewindvoerder. Een voorbeeld van wat we samen bereikt hebben is het schuldenvrij worden in een erg korte periode.

Ik vind het met name fijn dat je altijd goed met mij communiceert. Dat vind ik erg belangrijk in onze samenwerking. Vroeger kon ik niet goed met geld omgaan, maar door jou heb ik geleerd wat de waarde van geld is en ook waarom sparen belangrijk kan zijn.

In de toekomst hoop ik dezelfde prettige samenwerking met je te behouden en mijn doelen na te streven.

Groet,

Rob

Friesland

 

Mei 2022

Beste Anne,

Ik ben erg blij dat jij nu alle financiële zaken voor mij regelt. Dit geeft mij rust. Het is voor mij soms wat lastig om van het weekbudget rond te komen, maar dit is maar tijdelijk. Daar slaan we ons wel doorheen. Dat alles nu verder wordt betaald is veel belangrijker, en dat doe je heel goed. Ik krijg geen vervelende post meer op mijn deurmat, en dat lucht enorm op. Daarnaast ben je altijd eerlijk en oprecht, en leg je goed uit wat wel en niet kan. Ook ben je erg betrokken en meelevend. Dankje voor al je werk tot dusver, want ik had er een puinzooi van gemaakt.

Groetjes Marten

Friesland